Saturday, April 7, 2012

karut2 sikit,....

karut2 plak entry aku kali ni...hahahaha....
saje nk release tension sikit.....9hb ni nk kena present projek....
time2 mcm ni lh aku nk "menggila".....

skrg blade W juga merupakan blog untuk Ash Production.....
sbgai permulaan....Ash Production telah membuat video resume untuk rujukan org lain.....not perfect but i think it still can help people who don't know anything about video resume.....

insyaAllah lepas ni,projek kedua Ash Production ialah video klip ataupun dokumentari.....
kalu diikutkn, nk di rakam pada bulan ni...tetapi sbbkn masa yg agak terhad..kami terpaksa tunda pada bln 6..

blade bukan lh lepasan daripada bidang filem atau apa....tp ini adalah usaha kecil untuk kami untuk membantu org lain....setiap video yg kami kluarkn..kami ada selitkn dgn the making of video tersebut.....senang untuk org lain diluar sana untuk belajar....

ilmu yg kita ada,kalu kita sebarkn lebih baik daripada kita simpan untuk diri kita je....btl x???
setiap ilmu yg kita ada ni adalah pemberian daripada Allah S.W.T....cuma kita pastikn kita guna dgn btl.....
blade x janji tp insyaAllah setiap ilmu yg ada akn digunakn sbaik mgkin untuk benda2 yg baik....


duk fikir plak sal projek ni....final projek untuk lulus diploma xfikir pun..hahahaha....biasalh...stress giler2 kot ngan final projek tu....dh jadi yg ni...yg lain plak xjd.....ish3....harap semuanya akn siap n berjalan ngan lancar masa hari presentation nanti......