Monday, February 20, 2012

Kasih tercipta...

oke lh...entry aku kali ni sal Kasih Tercipta....
aku bukan nk huraikn sal tajuk tu....sbb tajuk tu ada cerita yg aku tulis...
cerita tu jugak lh first time aku hntr kat radio....

di sini aku nk ucapkn terima kasih kat kwn aku yg bnyk tlg aku....
tnpa dia...mgkin aku xkn pernah hntr cerita aku untuk dinilai....

Kasih Tercipta ni adalah ilham daripada pengalaman aku dlm dunia pencintaan....
bila kawan aku suruh tulis..aku jd blur...apa yg aku nk tulis...tp last2, bila aku pndang ke dada langit...aku mula mendapat bayangan dan semua tu aku olah kedlm komputer aku...kalu zaman dulu org menguna kn pen dan kertas...tp teknologi skrg senang je...on komputer...buka microsoft word, pastu taip lh apa yg nk ditaip....hahaha....

aku ni jenis mood dtg xlama....jd aku cuba siapkn citer tu sebelum mood aku pergi meninggalkn aku.....
jln cerita tu ada...cuma gaya bahasa je yg xok sgt...sbb bila baca,feeling tu x smpai sbb keras sgt bahasa yg aku gunakn....

tetapi semalam alhamdulillah aku dh sent email kat org yg bertanggungjawab....aku memilih lagu herman tino...tajuk aku dh lupa....hehehe......nasib baik aku xletak lagu awan nano...hahaha......
apa2 pun...aku harap sgt cerita aku tu akn terpilih.....aku tidak mengharapkn untuk mendapat johan tapi asalkn terpilih pun dh cukup....sbgai pembakar semangat untuk aku teruskn usaha aku dlm bidang ni....

sedikit pesanan aku, bg yg kat luar sana tu...kalu nk bercinta....ingatlh tujuan anda bercinta adalah untuk mengahwini pasangan anda n bersamanya smpai bila2.....sekiranya anda bercinta untuk main2, better anda putuskn hubungan anda skrg....sbb itu akn menyakitkn perasaan pasangan anda......

No comments:

Post a Comment