Sunday, February 5, 2012

baca je lh....

aku xnk update tp paksa oleh kwn aku untuk update...
dia pun seorg blogger....
blog dia xpe lh cantik....asyik masuk contest je...
aku ni xkreatif n xde idea nk tulis apa.....tp hari ni...meh aku tunjukkn gmbr aku n blogger yg aku sebutkn td....
jgn fikir bukan2 kerana aku adalah uncle dia.....(bukan btl pun..hanya panggilan....)
ni lh gmbr aku ngan ank buah aku kot????
nk beli mutor tu xmampu lg...so,aku edit je lh.....
aku knl dia pun melalui OM....tahu x OM tu apa????
OM tu adalah laman sosial OneMalaysian...

Nama dia xleh gtaw tp muka dia adalah seperti mana yg terdapat dlm gambar tu....
kat blog dia.mcm2 dia tulis....aku org klntn so aku nk ckp klntn lh...blh x???
kita kalu gi mana2,budu xtinggal...kira bahasa klate ado dimana2....
lonie...dia nk aku ajar dia kecek klate sbb dia ada royak yg dulu masa saing dia kecek klate nga dia....dia xpehe gapo satu.....tp wak2 pehe....sedih aku dgr....

ok..bo lh kecek pasal dia...nanti xpasal2 aku kena pah ni....

jom kita baca pasal ni.....

kenapa filem hantu di Malaysia sekarang mesti ada adegan yg seksi2???yg bg aku xsepatutnya ada.....dlm kehidupan sebenar pun xde mcm tu....kalu nk melariskn filem pun....xperlu lh buat tarikan mcm tu....
nk jd mcm indonesia ke???buat citer hantu tp pelakon pakai baju n seluar dalam je....
apa motifnya???aku ckp ni berdasarkn pendapat aku.....
aku pun bercita2 nk jadi pengarah filem tp xde lh perlu baut mcm tu skali....ingat,jgn kita kotori industri filem ngan adegan2 yg xsepatutnya...dan kepada pelakon2,jgn lh mudah sgt menerima tawaran yg memerlukan korg mendedahkn badan korg....memang bg kamu itu satu lakonan....tp bnda tu kamu betul2 buat....
apa pandangan masyarakat nanti???
budak2 muda sekarang bnyk yg mengambil pelakon sebagai idola....
jd jagalh penampilan anda kerana ia akn menjadi ikutan org lain........
sekadara berkongsi pendapat...
thanks.......

1 comment:

  1. arghhh komen utk ke2 kalinyerr ,, geram2 ,, eghhhhh ,, tudiaaa ,, pakcik gua .. hak3 ,, bagoz2 ,, betol tuh ,, pelakon skrng kan3 ,, nnty bila timbul kontroversi mula laa nk slhkan org yg ckp tuh ,, mulaa laa kap malu laa parents malu laa ,, mase buat tuh tak pkey dulu ,, ade pernah sy bace tentang klaw nk jdy artis kena bg gmbar bogel dulu kat 1 syarikat tuh ,, erghhh ,, masyaAllah ,,, artis2 ney naik mcm mane erkkk ,, errrrrrrrrrrr

    ReplyDelete